Иван Ласкин

Иван Ласкин се нуждае от чернодробна трансплантация

28 декември 2018

Популярният български актьор Иван Ласкин е в много тежко състояние, потвърдиха лекарите от ВМА пред „24 часа“. Медицинският екип буквално се бори за живота на звездата от редица легендарни родни заглавия, настанен в реанимацията на болничното заведение.

Той се нуждае от спешна трансплантация на черен дроб, заради което в последните часове започнаха да отказват и други органи в тялото му. В Народния театър вече разлепиха бележки с призив за кръводаряване, като семейството му търси рядката група A-.

„Колеги, състоянието на Иван Ласкин е много тежко, спешно се нуждае от преливане на кръв. Който има възможност и желае – да дари кръв в кръвен център на Военна болница“, гласи съобщението, цитирано от „ПИК“.

Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева

Според приятелите му, в момента актьорът е почти неузнаваем на външен вид и нито лекари, нито пациенти успяват да разпознаят някогашното слънчево момче от „Васко да Гама от село Рупча“.

Той беше приет заради проблемите с черния дроб в „Пирогов“ още преди около месец, докато съпругата му, Алекс Сърчаджиева водеше формата „Big Brother“. Тогава обаче ситуацията беше овладяна и Ласкин предпочете да се завърне за домашно лечение. Екипът ни желае сили и бързо оздравяване на Иван в тежката битка.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)