Ива Софиянска роди

Ива Софиянска роди Васил Божков Младши

17 август 2015

Дъщерята на бившия столичен кмет Стефан Софиянски – Ива от няколко дни е майка за втори път. Тя роди момченце, което кръсти на популярния си свекър Васил Божков(считан от мнозина за най-богатия българин). Малчуганът тежи 3, 830 гр. и е висок 52 сантиметра, а цялата процедура е минала нормално под опеката на екип, ръководен от доцент Божидар Славчев в столичния „Майчин дом“.

„Тази сутрин Мая стана кака на бебето Васко. Много сме добри и сме безкрайно щастливи. Благодаря на доц. Славчев, д-р Дяволов, д-р Павлова и целия екип. Усещането е неповторимо“, бяха първите думи на Ива в профила й в социалната мрежа Facebook след раждането на малкия Васил.

Ива със съпруга си, сина на Васил Божков - Антон.

Ива със съпруга си, сина на Васил Божков – Антон.

Това е второ дете за нея и съпруга й Антон, след като преди две години те се сдобиха с първородната си дъщеря Мая. Самата тя признава, че въпреки ширещите се публикации, всъщност е родила и двамата си наследника в България, а не в Лондон.

Също така добавя, че възнамерява да живее в София заедно със семейството си, макар и двамата с Антон да притежават луксозен апартамент в английската столица. Не смята и да наема бавачки за отглеждането на децата, като ще разчита отново на майка си Алиса и свекървата си Мая.

Снимки: Novini.bg, Dir.bg
Текст: Митко Попов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)