„Ивет фешън“ с космически календар за 2016

18 декември 2015

Календарът на „Ивет фешън“ е луксозно тематично издание, което се пeчата в  лимитиран тираж и е комплимент към всички клиенти и партньори на агенцията. Повече от 10 години модната централа представя уникален проект, който има истинска колекционерска стойност.

Кадрите и тази година са дело на най-добрия моден фотограф Васил Германов и неговия екип. Пред обектива му застанаха три от най-успелите модели на агенцията- Нора Шопова, Екатерина Куцарева и Ваня Билева.

Nora Shopova

Ekaterina Kucareva
Vania Bileva

и три от най-новите и обещаващи лица на „Ивет фешън” с летящ старт в модните среди както в България, така и в чужбина- Ванеса Тонова, Деси Савова и Елена Благова.

Vanesa Tonova

Desi Savova (1)

Elena Blagova

 Тазгодишното издание не случайно е наречено „Cosmic touch“, цялостната концепция е вдъхновена от космоса и зодиакалните знаци. Сюрреалистичните кадри имат за цел за покажат космическите темпове, с които модата и модният свят се развиват и променят постоянно. Календарът е познат на ценителите с тематичното си излъчване актуално за годината на издаване.

 „Космосът не вълнува единствено литературата и киното. Тази материя оформя нова визия за света, която надхвърля границите на въпросните жанрове и преминава и към модата. Често обаче се случва и обратното: космическите реалности, пресъздаващи миналото, настоящето или бъдещето, попиват внушения от модата и дефилетата”, споделя относно идеята за календара, Ивет Григорова-собственик на агенцията.

Традиционно календарът на „Ивет фешън“ бе представен на бляскаво модно парти. Агенцията събра най- красивите и успешни свои модели в клуб Карусел на 16 декември (сряда). Сред присъстващите видяхме известни и популярни лица от родния шоубизнес и корпоративните среди, за настроението на които се погрижи Криско. Всички гости имаха привилегията първи да получат емблематичния календар за 2016г.


редактор: Пепа Попова-Кънева
оператор: Антон Хариев
постпродукция: Николай Петров

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)