Иво Аръков и Къванч Тътлату

Иво Аръков в жестока битка с Къванч Татлъту на екрана, в живота – приятели

10 май 2019

Родният актьор Иво Аръков играе редом до турската суперзвезда Къванч Татлъту в новия турски сериал „Иронии на съдбата“. Това е първият път, в който българин се снима в толкова мащабна продукция на съседите, а ролята на родната знаменитост не е и никак малка. ТВ сагата е криминална драма, в която героят на „турския Брад Пит“, както е наричан Къванч, е полицай, борещ се с лошите.

По пътя си той се сблъсква с руски мафиот, в чийто персонаж именно се превъплъщава Аръков. Първоначалните планове на продуцентите били да ангажират водещия на „Мармалад“ за по-малка роля, но след първите му снимки той е харесан и му дават една от водещите. Самият Иво разкрива, че реализацията е била изключително трудна, тъй като е получавал сценария едва в сутринта на съответния снимачен ден, но смята че се е справил добре.

Иво Аръков в "Иронии на съдбата"

„Получих предложението благодарение на прекрасното ми партньорство с bTV и нямам търпение да се включва и в други подобни проекти.Турските продукции са много мащабни, при тях се работи със замах и с голяма свобода“, коментира той. Аръков добавя и, че с Къванч Тътлату дори станали и приятели.

„Изключително талантлив и добър човек, с когото лесно завързваш приятелство. И като цяло екипът бе съставен от големи професионалисти“, казва той.

Макар и все още да не е ясна началната дата, то „Иронии на съдбата“ ще се завърти в ефира на bTV, така че при всички положения ще можем да проследим приключенията на Иво и в родния ефир.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)