Иво Аръков в "Иронии на съдбата"

Иво Аръков партнира на Райън Рейнолдс и Салма Хайек в холивудска продукция

14 януари 2020

ТВ водещият Иво Аръков очевидно съвсем не е изоставил големия екран за сметка на малкия. При това, го прави и доста успешно – след като преди време си партнира с турската суперзвезда Къванч Татлъту в криминалния „Сблъсък“, сега отново се включва в престижна чуждестранна продукция и то с какви колеги.

Актьорът е участвал в холивудския екшън „Бодигард на жената на убиеца“, заснет наскоро в България, в който звездите в главните роли са Райън Рейнолдс, Салма Хайек и Самюел Джексън. Лентата е продължение на филма от 2017 година – „Бодигард на убиеца“, но тогава снимките се осъществиха в Хърватия, докато за втората част продуцентите избраха родната ни страна. Иначе Иво е бил в ролята на военен италианец.

Райън Рейнолдс, Салма Хайек и Самюел Джексън с общ кадър от снимките на филма в България

Райън Рейнолдс, Салма Хайек и Самюел Джексън с общ кадър от снимките на филма в България

„Поканиха ме на кастинг и режисьорът ме хареса. Правих кастинга на английски език, а ролята е на военен италианец. В конкретната сцена говорих на италиански.

Забавното в тази ситуация е, че аз италиански не мога да говоря, но по някакъв начин съм хванал акцента и режисьорът и оператор, който е италианец, си помисли, че всъщност съм италиански актьор:, разказа пред „Монитор“ звездата от „Скъпи наследници“. Премиерата на „Бодигард на жената на убиеца“ се очаква в края на август.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)