Balkanica Wedding & Honeymoon Expo

Идва 11-то сватбено изложение Balkanika Wedding&Honeymoon Expo

19 януари 2019

Вече стана традиция в началото на всяка година сватбеното изложение Balkanica Wedding & Honeymoon Expo да привлича интереса на двойките, решили да сложат начало на съвместния си живот и да организират сватба. За единайсети пореден път Sofia Hotel Balkan ще бъде домакин на събитието, което ще се проведе на 19 и 20 януари 2019 година.

Balkanica Wedding & Honeymoon Expo

Тази година за първи път интересен акцент ще бъде представянето на мароканска сватба с любезното съдействие на Посолството на Мароко в София. Посетителите ще могат да видят уникални ръчно изработени сватбени кафтани, съчетани с бижута и да се докоснат до културата и традициите на тази екзотична страна.

Новите колекции булчински рокли ще бъдат представени от осем известни марки и утвърдени модни дизайнери като „Алегра“, Alfa Brides Bridal House, модна къща „Блинк“ с дизайнер Ради Лазрова, Mille Bridal, Love Bridal, Victoria Bridal, Ирина Сардарева и „Къща на шапките“, модна къща „Одета“.

Изложението Balkanica Wedding & Honeymoon Expo представя чрез водещите компании в сектора на сватбената индустрия широка гама от продукти и услуги, спестявайки ценно време и средства на всички бъдещи младоженци.

Balkanica Wedding & Honeymoon Expo

 

През 2019 г. повече от 50 фирми с нетърпение очакват да покажат новите си предложения и идеи за сватбата, които отговарят на всяка нужда. Двойките и техните близки ще получат професионална информация и консултация, и до голяма степен ще могат да организират своята свaтба в рамките на два дни.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)