at-home-complete-27-1529688651

Идеи за промяна на балкона

23 юни 2018

Убедени сме, че с настъпващото лято балкона или терасата  е любимо място на цялото ви семейство. Време е да го предекорирате и промените за новия сезон. Няколко „малки, важни“ новости ще го освежат и променят. Не  можете просто да поставите маса и столове там и да се получи. Имате още много неща, които можете да направите на балкона, независимо дали искате цялостна регенерация (например нови настилки), или просто искате някой декор, който да промени усещанията. И тъй като е дъждовно навън, то уикенда е идеална възможност да се захванете с предекориране на балкона си.

Нови цветни възглавнички, малки странични масички, нови цветя, гирлянда от светещи лампи… Ще се опитаме да ви покажем няколко идеи:

at-home-complete-18-1529687441Нов килим, стилизирани цветово вази и саксии, насадени с подправки, преметнати одиала за късните часове и задължителната така модерна гирлянда от светлини – ще се получи чудесно! Всичко това, поставено на декор от дърво – гаранция за уют и спокойствие.

em-patio-holiday-214-edited-2500-1529687441Акценти в синьо, саксия с цъфнали рози, декорирана в романтичен стил маса – гаранция за отлично настроение! По правило вкарването на морското синьо в декорацията създава лятно настроение и усещане за море.

static1-squarespace-2-1529687434Екзотиката на балкона ви може да бъде постигната с пъстър килим – колкото повече цветове – толкова по-добре, с цветни възглавнички и много тропическа зеленина. Вази, столове, преметки по диваните – колкото по пъстро – толкова повече настроение!

spring-patio-4-1529687432Дали пък не може да се монтира люлка на балкона? Добавете  по нея палави възглавнички, а в съседство – пъстри маси и саксии.

Каквото и да изберете, със сигурност то ще е проява на личните ви настроения, но дори и няколко нови детайла ще променят всичко. Опитайте!

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)