Мис България 2015 Марина Войкова

Избираме новата „Мис България“ на 19 ноември

13 ноември 2016

След по-малко от две седмици ще знаем името на най-красивата българка за 2016 година. Финалът на 27-то издание на на най-престижния конкурс за красота у нас – „Мис България“ ще се състои на 19 ноември от 19:00 часа в зала „Рейнбоу Плаза“ в София. Честта да връчи короната ще има настоящата носителка на титлата Марина Войкова, която донесе най-значимата световна титла в близката история на конкурсите за красота -Мис Планет 2016.

Мис България 2015 конкурс

Марина ще бъде и водеща на националния финал в компанията на водещия от популярното предаване „Страх“ Атанас Михайлов.  Призьорките ще бъдат избрани измежду 20 кандидатки, които достигнаха до заключителния етап от конкурса след проведените регионални конкурси от веригата в 25 малки и големи градове в цялата страна – от Бургас, Варна, Троян, Ловеч, Враца,Хасково, Силистра, Пазарджик, София и много други.

Самият конкурс датира от далечната 1929 година. В него по регламент могат да участват неомъжени българки между 17 – 25 години, които трябва както да проявят смелост да се явят и спечелят регионален конкурс, така и да притежават красота, талант, харизматичност, сценично поведение, широка обща култура и добродетели. Престижният конкурс е излъчил много достойни победителки като: Любомира Славчева, Евгения Калканджиева, Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Ивайла Бакалова, Роси Иванова, Славена Вътова, Марина Войкова и други.

Мис България 2015

Шоуто ще протече в четири тура, вдъхновени от шедьовъра на Чайковски „ Лебедово езеро“ : атрактивен тематичен тур, тур по бански костюми, специално създадени за конкурса от „Делфина“ , тур с официални тоалети подготвени от Стоян Радичев, полуфинал и финал. В едноседмична програма на конкурса момичета ще изпълняват различни атрактивни задачи и мисии,в който ще покажат свойте възможности,интереси и таланти. Старта на тази програма ще започне с официално – Welcome party. За членове на журито са поканени светски личности, утвърдени изпълнители и модни експерти и рекламодатели.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)