IMG_77291

Избраха новата Мис Созопол

21 юли 2014

Кметът Панайот Рейзи короняса новата Мис Созопол. Той излезе на сцената заедно с миналогодишната победителка Александрина Цветкова. Мис Созопол 2014-та година се казва Теодора Димитрова. Тя е на 20 години и учи в техническия университет в Сливен. Красивата блондинка спечели журито на 100% с неподправения си чар, разкошна усмивка, грациозност и интелект. Втора стана Янита Димитрова, лентата и короната ѝ бяха връчени от Весела Нейнски, която се оказа, че е първата избрана Мис Созопол преди 20 години. Третата корона отиде при Марина Милчева, тя ѝ бе връчена от Мисис Флорида Антония Уилсън.

IMG_68761

Конкурсът, който се проведе на Амфитеатъра в града, събра над 1000 зрители. Те бурно се включиха в избора на Лице на публиката с аплодисменти. Лентата отиде при Мирослава Кискинова. Другите специални награди бяха Лице на Кристиян оф Рома и Лице на Шугърфрии, които получиха съответно Петя Стоянова и Нели Вакъфова.

IMG_69421
Водещ на престижният конкурс бе Руслан Мъйнов, който освен че пускаше шеги и закачки по сценария, изпя няколко парчета. Мис Созопол бе открит от невероятния глас на носителката на титлата Мис Несебър и ученичка в музикалната гимназия Мария Бакалова. Тя накара всички да замлъкнат от възхищения като запя народно изпълнение единствено под акомпанимента на кавалджията Георги Арабаджиев. За настроението на гостите се погрижи и несебърската поп звезда Сънхарт. 12-те красавици дефилираха в три тура – със специално подготвени роклички за конкурса, банските на ШугърФрий и роклите на модна къща Тонена, с дизайнер Стойка Хаджиева-Новкова.

IMG_77671

Момичетата си тръгнаха с цял куп награди – уикенди в хотел Созополис, козметика от Кристиян оф Рома, фитнес карти от Пюр, вечеря за двама в Каза Верде – свети Влас и други.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)