Иван Милин - Фермата

Изгониха Иван Милин от „Фермата“ заради шамар срещу участничка

19 септември 2019

Един от фаворитите за спечелване на настоящия сезон на „Фермата“ напусна шоуто по малко очакван начин. 30-годишният бизнесмен от Разлог Иван Милин беше изгонен от формата, след като си позволи да удари шамар на своята колежка Елизабет.

В live епизода, Андрей Арнаудов пусна запис на инцидента, който шокира всички участници. Всеки един от тях имаше възможност да изрази мнение и повечето бяха твърдо против Милин да остане в реалитито след постъпката си. Най-куриозното от цялата ситуация бе, че самата Елизабет се опита да поеме отговорността и да го оправдае, като заяви, че Иван бил напрегнат през целия ден и тя вероятно го е провокирала.

Иван Милин и Елизабет - Фермата

Думите й обаче предизвикаха вълна от възмущение, като единствено Саня Борисова и Иван Шопски се опитаха да го защитят, заявявайки че могат да му помогнат и да го променят. В крайна сметка обаче се оказа, че дискусията няма особен практически смисъл, след като решението за изгонването е било взето още преди нея.

„Има една много дебела червена разделителна линия – тя се нарича агресия, физическа агресия, и особено физическа агресия към жена. И в най-старомодния, консервативен, и в най-модерния либерален свят, според мен тази граница никога не бива да бъде преминавана. Това е позицията на цялата продукция“, каза Андрей Арнаудов. Иначе Иван Милин бе сред големите фаворити във формата, след като за едва десетина дни, успя да спечели два дуела, но агресивното му поведение го провали.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)