Спортен и СПА център край Бургаските минерални бани

Изграждат Спортeн и СПА център без аналог край Бургаските минерални бани

26 август 2019

Черноморските Оскари, които ще бъдат връчени на 30 август в Арт комплекс Анел в Созопол, представят и най-новите и иновативни инвестиции, изграждащи в курортните ни зони уникални проекти без аналог не само у нас, но и в Европа.

Един от тях е проектът за спортен и СПА център с 1000 кв.м. термална зона, включваща най-голямата сауна в България за 100 човека за сауна инфузии, Крио кабина и барокамера. Той ще бъде изграден в района на Бургаските минерални бани, съобщава ВИП Комюникейшън.

НАГРАДА СНЕЖАНА ИВАНОВА МОРСКИ ОСКАРИ

Спортно-възстановителният център „Олимпия Термал фитнес и СПА“, който е без аналог у нас, ще бъде оборудван със супер модерен фитнес център, 3 минерални басейна, 1000 кв.м. СПА зона за рехабилитация, кинезитерапия, спортна медицина и лечебна гимнастика.

Тук ще бъде и първата в Европа озонова кардио зона, а легловата база ще бъде предоставяна за международни фитнес лагери. Консултанти по проекта са Германската сауна асоциация „Deutscher Sauna-Bund“, лидерът в производство и проектиране на сауни и съоръжения „KLAFS Deuschland“ и германската Кнайп асоциация „Kneipp Bund“. Проектант на уникалния център е арх. Бояна Начева, а инвеститор „Фитнес камп“ ООД – Бургас.

Церемонията за петото издание на престижните награди ще събере хотелиери, предприемачи, артисти, политици и журналисти на 30 август. Титаните на родната сцена – Васил Петров и Силвия Кацарова, ще пеят на сцена върху скалите над морето и ще изпълнят песни по текстове на поета-меценат Ангел Симеонов, собственик на Арт комплекс Анел.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)