Излезе неиздавана песен на Джордж Майкъл – This Is How (We Want You To Get High)

30 ноември 2019

„This Is How (We Want You To Get High)“ е първият нов сингъл от незабравимия Джордж Майкъл за последните 7 години. Неиздаваната до момента песен осигурява перфектен финал на предстоящия филм „Последната Коледа“, който тръгна по кината в средата на ноември. Малко по-рано, на пазара излезе и саундтрак албумът „Last Christmas“ с най-великите песни на легендарния музикант.

George Michael - Джордж Майкъл

Едва ли е нужно да припомняме, че Джордж Майкъл остави на света едни от най-изключителните поп песни на всички времена, сред които и най-великата Коледна класика с горепосоченото име.

Сега, 35 години след емблематичния сингъл, милионите му фенове по цял свят ще се насладят на още празнична музика от него. Съавтор и копродуцент на „This Is How (We Want You to Get High)“ е самият той с участието на дългогодишния си сътрудник Джеймс Джакман.

George Michael - Джордж Майкъл

Приповдигнатото, фънки парче, което е на път да се превърне в класика, притежава съблазнителния стил и мелодия на певеца. В текста си личи, че той се ангажира с недъзите на обществото с характерната за него бленда от самоирония и изкривен хумор.

Работата по парчето започва в началото на 2012. Впоследствие е разработено и записано по време на няколко сесии в Air Studios в Лондон, преди да бъдат добавени финалните щрихи в края на 2015 при финалните студийни записи.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)