Avicii

Излезе последният албум на Avicii преди смъртта му

11 юни 2019

AVICII: TIM, албумът с нова музика от световнопризнатия продуцент, музикант, автор на песни и изпълнител Tim Bergling излезе в световен мащаб на 7 юни.

Проектът създава иновативен подход, който се превръща в златен стандарт за вечната електронна музика и дефинира звука и структурата на глобалното EDM движение. Когато анонсира оттеглянето си от турнето, AVICII написва: “Никога няма да се откажа от музиката. Ще продължавам да разговарям с феновете си чрез нея.“ И несъмнено постига точно това с албума TIM.

Avicii_Tim

Новата музика от Bergling е както винаги свежа и изобретателна и продължава присъствието му като една от най-обичаните и уважавани личности в света на музиката. Приживе Bergling завършва 12 от песните в TIM, включително “Heaven”. Tim и Chris Martin създават и записват “Heaven” през 2014 г., като през 2016 г. Tim финализира музикалната продукция на песента. По това време е завършен и сингълът “Heart Upon My Sleeve (feat. Imagine Dragons)” с изключение на последния стих, добавен след смъртта на Bergling.

Останалите парчета са завършени на 90% и със заключителната работа по тях се заема трио от музикални продуценти, които са си сътрудничили с Bergling по време на кариерата му, написали са заедно с него много от новите му песни и строго следват инструкциите, които той оставя.

Avicii_1

“SOS (Feat Aloe Blacc)” надхвърля 250 млн. стриймвания в глобален мащаб, изкачва се до #3 в класацията Spotify Global Top 200 и оглавява класациите BBC Radio1 A-List и Billboard Dance/Electronic songs. “SOS” е и най-излъчваната песен в националния ефир на Германия, Холандия и Швеция.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)