Мерцедесът от Шоуто на Слави

Измама ли бе обещания за зрителите мерцедес от „Шоуто на Слави“?!

20 август 2019

„Какво се случва с обещаната лотария с прощалните подаръци от шоуто на Слави Трифонов“ – този въпрос обикаля онлайн пространството в последните дни. Томболата беше обявена от водещия още в началото на месец май, когато той изненадващо обяви, че слага край на предаването си.

На 31 юли то слезе от екран, но така и не бяха разиграни всички подаръци, които е получил от гостите си – общо 1435 на брой. Феновете не спират да питат за информация къде и как ще бъде теглена лотарията, в която голямата награда е култовата лимузина Мерцедес на Слави, с която до студиото се возеха специалните гости в предаванията.

Шоуто на Слави

Отговор обаче няма – нито в сайта на шоуто, нито в този на продуцентската компания „Седем Осми“ и мнозина вече дори се съмняват, че шоуменът просто е използвал хитър трик, за да се сдобие нужния рейтинг за прощалното издание.

Дали това е така, можем само да гадаем, а самият Слави вероятно се вълнува далеч повече от политическата обстановка в България и регистрирането на партията си, отколкото от неволите на вече бившите му зрители.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)