Изпълнителката на The Violin Song – Brianna с нов хит Oh Ma Ma (Видео)

19 ноември 2019

Изпълнителката Brianna, която нашумя у нас с участието си в една от най-излъчваните песни в БГ ефира за 2016 г. –“The Violin Song“ с Мотив от мистерията на българските гласове, представи новия си сингъл „Oh Ma Ma“. Румънският продуцент Monoir разбира за таланта на певицата по време на музикален конкурс, който тя печели на 14-годишна възраст. През 2014 г. изпълнителката се присъединява към семейството на „Thrace Music“ – музикалната компания, която продуцира първия й сингъл „All I Need“.

Парчето става голям хит в Турция, като повече от 4 месеца оглавява класациите на всички радио станции. Brianna продължава да набира популярност с участието си в хита на Monoir & Osaka – „The Violin Song“ с мотив от Мистерията на българските гласове. Песента се нареди под #5 в националната класация за най-излъчвани песни на 2016 г. в БГ ефира, стриймвана е над 5 млн. пъти в Spotify, а видеото, заснето на българското Черноморие, е гледано над 65 млн. пъти в YouTube.

brianna1

С парчето „Lost In Istanbul“ Brianna се нарежда под #1 в класациите на Румъния, Турция, Гърция. Песента е стриймвана над 5 млн. пъти в Spotify, а видеото към нея е гледано над 81 млн. пъти в YouTube.

Новият сингъл на талантливата 19-годишна изпълнителка „Oh Ma Ma“ се ражда по време на първия у нас международен творчески лагер за писане на песни – Sofia Songwriting Camp. В едно от мобилните студиа в Боровец влизат Monoir, Елия от супер успешната българска поп група 4Magic, норвежката певица и автор на песни Inga (Siv Marit Egseth) и британският музикален продуцент Jungleboi (Nait Masuku). За кратко време четиримата успяват да постигнат симбиоза и написват парчето само за един ден.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)