20180802-kanye-post2

Иконите на музиката се снимаха с децата си за Harper’s Bazaar

03 август 2018

Септемврийският брой  на списание Harper’s Bazaar е посветен на легендите на музикалния свят, а именно: Кание Уест, Кристина Агилера, Марая Кери, Лайънъл Ричи, Кийт Ричардс и Брус Спрингстийн. Известните музиканти в рамките на проекта Icons: The First Families of Music се снимаха заедно с децата си (Кийт Ричардс бе представен от дъщерите си Теодора и Александра).

20180802-kanye4

Аз съм много семеен човек, така че исках да се запозная със семействата на моите най-големи музикални идоли. Беше много изненадващо да видим как някои от рок-звездите са толкова нежни с децата си, които вече не са малки,

- каза Карин Ройтфелд, световен моден директор на Harper’s Bazaar.

Корицата на изданието бе запазена за КаниеУест, който взе участие в снимките заедно с по-големите си деца- Норт и Сайнт. Най-малката дъщеря на рапъра и съпругата му Ким Кардашиан, Чикаго, очевидно поради възрастта си (съвсем скоро тя стана на 6 месеца) не бе готова за подобни подвизи като много часове позиране пред камерата.

Надявам се, че децата ми никога няма да загубят вяра в обществото,

- каза за изданието Уест.

 20180802-kanye6

В проекта се съгласи да участва и 37-годишната Кристина Агилера, която не много често споделя  семейни снимки и разказва за личния си живот. Тук тя, обаче, изпадна в откровения.

Харесва ми да бъда майка-кокошка за децата си. Аз ги подкрепям във всичко и се опитам да ги предпазя от опасности, и знам, че това е моята най-важна работа,

 Каза тя.

 20180802-kanye

И въпреки че всички известни личности, които учатваха в проекта, казаха какво означава за тях родителството, в едно те се обединиха:

Семейството е най-важното,

- Марая Кери сподели общото мнение.

20180802-kanye2

20180802-kanye3

20180802-kanye5

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)