20200507-elon-post

Илон Мъск и Граймс ще са принудени да изберат ново име за детето си, защото вариантът им противоречи на закона

07 май 2020

В началото на май 32-годишната певица Граймс и 48-годишният милиардер Илон Мъск станаха родители. Звездната двойка има син, когото кръстиха с необичайно име X Æ A-12. Като научили за това, мнозина смятали, че това е шега, но по-късно Граймс потвърди, че двамата с Илон наистина са кръстили бебето по този начин.
Илон Маск с новорожденным сыном
Най-вероятно обаче младите родители няма да могат да регистрират официално сина си под името X Æ A-12. Онзи ден адвокатът на изобретателя и изпълнителен директор на Tesla Дейвид Глас заяви, че Илон и Граймс може да имат проблеми с получаването на акт за раждане в Калифорния. Факт е, че според законите на държавата в името на детето трябва да се съдържат само буквите на английската азбука.
В Калифорния са разрешени само 26 букви от английската азбука, когато се регистрира името на детето. По този начин числата и всякакви други емоджи символи и емотикони са забранени,
Дейвид поясни, че Илон и Гримс може да се опитат да регистрират бебето под името X Æ A-12, но местните власти определено ще откажат да им дадат акт за раждане и обжалването на това решение е много вероятно да бъде неуспешно.
Новорожденный сын Илона Маска и Граймс
Очевидно сега звездната двойка ще трябва да измисли ново име за новородения син, състоящо се единствено от буквите на английската азбука. Интернет потребителите вече се шегуват, че сега първоначалната версия на X Æ A-12 ще бъде за бебето просто сладък домашен псевдоним.
Граймс обясни значението на необичайното име на сина. В Twitter певицата написа, че X означава „неизвестна променлива“, Æ е нейният „елфически правопис Ai“ (което означава любов и /или изкуствен интелект), A-12 е препратка към самолета, който е „предшественикът на SR-17″.

Още преди раждането на бебето, Гримес също каза, че детето им ще може да избере собствения си пол. Полът на бебето ще остане неопределен, докато не вземе решение по този въпрос, а дотогава местоимението „ТО“ ще се използва вместо „той“ или „тя“ за общуване с детето.
Новороденото бебе е първородно за канадската поп певица и шесто за Илон Маск. Бизнесменът има и петима синове от първата си съпруга Джъстин Уилсън.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)