робот

Имате хубаво лице? Вече можете да го продадете за 130 000 долара

27 октомври 2019

Мислите ли, че това просто да имате хубаво лице може да ви осигури охолен живот, без дори да си мръдвате пръста?! Ако отговорът ви е „Не“, помислете пак.  Британската компания Geomia, специализирана в роботиката и технологичния дизайн, пусна една от най-куриозните обяви, на които бихте могли да се натъкнете в последните години.

Тя дава 130 000 долара на всеки, който има хубаво и миловидно лице и е готов да им продаде правата върху него. Както вероятно сте се досетили, то ще бъде приложено върху серията им от роботи, чието производство е насрочено за първите месеци на следващата 2020 година. Хуманоидите ще бъдат предназначени за хора от „трета възраст“, които „се чувстват самотни и си търсят приятел“.

робот

,,Решихме да споделим публично тази наша идея в името на това да намерим наистина най-подходящото човешко изражение, тъй като на този етап това се оказва най-големият ни казус, а именно какво лице ще притежават нашите хиляди роботи, когато излязат на пазара“, коментира пред медиите представител на компанията.

Проектът е бил разработван в продължение на пет години, преди едва сега да бъде публично анонсиран. Ако пък човекът, когото обичате най-много, сте самият вие, нищо не пречи да се сдобиете със собствена роботизирана версия, нали….

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)