Като две капки вода

Има ли измама в хитовото шоу „Като две капки вода“?

14 март 2019

Зрители на хитовото шоу на Нова телевизия – „Като две капки вода“ се усъмниха в достовереността на регламента на предаването. Причината бе технически гаф в края на последното издание, след като бутонът на късмета блокира. Така Дичо и Деси Добрева получиха задачи за следващото си превъплъщение, без да са го използвали, а Стефан Илчев по същия начин – образа на Мадона, която вече е имитирал. Това се оказа достатъчна причина за куп негативни коментари.

„Капките, изложихте се с този Бутон. Отдавна личеше, че си нагласяте на кой какво да се падне“, „Ясно е, че Бутона на късмета е нагласен, но важно е да има шоу! А то определено има, така че спрете да мрънкате“ и „Тези защо си мислят, че народът е толкова прост, да не усещаме, че този „бутон“ е пълна пародия. Тези песни са им избрани и фигурират в договорите, дето подписват с формата“, са част от коментарите, които бяха изписани на официалната страница на предаването във facebook.

Като две капки вода

„Причината за ситуацията с Бутона са технически проблеми. Заради тях е измислено клишето „Рисковете на живото предаване“. Има ли компютри и жив ефир на едно място неизбежно може да се случи това. Проблемът беше отстранен още снощи и образите бяха изтеглени и обявени в предаването „На кафе“ и страницата му“, обясниха от екипа на „Като две капки вода“.

Междувременно певицата Кичка Бодурова също избра социалните мрежи, за да обиди музиканта с поразяваща уста Димитър Ковачев-Фънки. Причината – той изрази, че не харесва нейна песен, която изпълни Стефан Илчев. „За това недодялано човекоподобие и нещастен, недоказан музикант Фънки защо се ядосвате, приятели? И аз като вас не мога да разбера с какво е полезен на шоуто. Той дори не разбира подигравките, с които го обгръщат, написа тя по адрес на най-критичния член на шоуто.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)