Балкански Бизнес Оскари

Иновативните оптимизации в бизнеса на фокус от Балканските Оскари

19 февруари 2019

Иновациите са от особено значение за развитието на бизнеса и оптимизацията на икономиката, отчита журито на петото издание на престижните награди Balkan Business Awards 2019. Златните статуетки ще бъдат връчени на 5 март в балната зала на хотел Маринела, София. Сред финалистите за Бизнес Оскарите е лидерът в GPS контрола, проследяването и управлението на различни по големина автопаркове, – Джи Пи Ес Системи България, съобщават организаторите от VIP Communication PR.

Това дава възможности за оптимизиране на разходите за всички превозни средства. Джи Пи Ес Системи България предлага лесни решения за управление на бизнеса чрез GPS контрол и проследяване в реално време за фирмени автопаркове от лекотоварни, тежкотоварни до специализирани машини. Подпомага намаляване на разходите, оптимизира логистичните операции и повишава ефективността на частния бизнес.

Продуктите на фирмата са сертифицирани по Европейски директиви и притежават различни сертификати, както и внедрена система за управление на качеството ISO 9001:2015. Джи Пи Ес Системи България е високотехнологична фирма, отговаряща на изискванията на своите клиенти. Фирмата е един от основните производители в България на охранителни системи, дайлери и модули за охрана, като използва най-новите технологии в бранша.

GPS Systems_Tracking_2

Джи Пи Ес Системи България създаде високо технологична алармена система от ново поколение. С множество възможности и технологични решения за охрана на домове, офиси, производствени, търговски и складови бази, както и други обекти. SMART GUARD е революционна по рода си алармена система, която излиза от традиционните възможности за охрана, като обединява охранителна и интелигентна система за управление и контрол на различни ел. уреди през мобилни устройства. Предлага надеждна охрана и умен дом в иновативна технология за контрол и сигурност, с възможност за управление през различни мобилни устройства.

Smart Guard е интегрирана с облачна система – CLOUD SMART GUARD, която дава абсолютна сигурност и е на високо технологично ниво. Позволява мониторинг, контрол, управление и известяване на събития от цялата алармена система в реално време от потребителя. Като допълнителна функционалност Smart Guard има интегрирана, вградена поддръжка за комуникация с мониторинг център и облачна система.

Наградите Balkan Business Awards 2018 ще отбележат най-значимите постижения в бизнеса у нас и на Балканите, допринесли за устойчивото развитие на тези региони. Партньори на събитието са: Българската Търговско-Промишлена Палата, Конфиндустрия България – Италия, Сръбско-Българската Търговска Камара, Турско-Българската Търговско-Индустриална Камара, Бизнес Клуб Лондон, Европейският Икономически Сенат и други.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)