Интериорът на дома – въпрос на личен избор

11 декември 2017

Интериорът на дома е въпрос на личен избор. Това е неоспорим факт, който няма нужда от доказване. Всичко зависи от вкуса и потребностите на обитателите.

В ,, Архитектурен магазин “ ви представяме как в пространства с идентична площ и еднакво функционално разпределение е постигнато различно внушение. Разликата идва от средствата и похватите с помощта на които е изградена интериорната композиция, а впечатлението е коренно различно. Стилът на обзавеждането изцяло променя визията на пространството. Именно в това се крие магията и очарованието в работата на интериорните дизайнери.

Първият апартамент е пример за типично младежко жилище, в което са използвани много цветни акценти. Използвани са свежи и ярки цветове – жълто, залено, както и много флорални мотиви, които заедно изграждат хармонична композиция.

Второто жилище се обитава от семейство на средна възраст, което е пътувало много по света и е принесло колониалния стил в обзавеждането. Използвани са само естествени материали – дърво и кожа, които придават тежест на обстановката. Декоративните акценти имат и утилитарна функция. Повечето от тях са мили спомени и семейни реликви.

Третият дом е изцяло в средиземноморски стил. Усещането е за въздух, простор и светлина. Бялото е доминиращ цвят в интериорното решение. Цялото обзавеждане на кухнята, трапезарията, дневната и спалните са решени в бяло.

репортер : Ася Георгиева
оператор : Антон Хариев
постпродукция : Деян Дяков

 

 

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)