20202001-irinalea-post

Ирина Шейк бе засечена да разхожда дъщеря си от Брадли Купър в Ню Йорк

20 януари 2020

Ирина Шейк бе засечена да се разхожда с двугодишната си дъщеря Лия. В Ню Йорк, където руският супермодел живее с детето си, стана по-студено и Шейк излезе навън с количка, увивайки дъщеря си в топло одеяло.

Ирина Шейк с дочерью Леей

Лея де Сьен Шейк Купер
Когато Ирина не е в града, за малката се грижи от баща й -  45-годишният Брадли Купър. Сега пресата следи всяко движение с особена страст: журналистите приемат, че до актьора се е появила нова тръпка. По-рано този месец, на церемониална закуска в Американския институт за киноизкуство в Бевърли Хилс, той, според очевидци, флиртува с колежката си 31-годишната Ана де Армас, която играе момиче на Бонд в новия филм от поредицата.
Не си мислете обаче, че това беше първата среща на Ана и Брадли. Преди няколко години актьорите участваха заедно във филма „Момчета с куфари“.

Ирина Шейк и Брэдли Купер

След раздялата на Купър и Шейк през лятото на 2019 г. пресата му приписа афера с певицата Лейди Гага, но тя отрече информацията. След раздялата с него Ирина не бърза с нова връзка. Родителите на Лия все още споделят времето си между малката и работата.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)