Ирина Шейк

Ирина Шейк сподели как изгаря калории

25 януари 2019

Известният модел Ирина Шейк сподели в интервю за американското списание „W Magazine” как изгаря калории по бърз и лесен начин. На въпрос каква е тайната да отслабва бързо, когато трябва да участва във фотосесия, моделът разказва за своето ново увлечение – инфрачервената сауна. Според думите ѝ този тип сауна загрява отвътре и премахва токсините от тялото.

„Посещавам я веднъж или два пъти в седмицата и това заменя една моя тренировка, тъй като за един сеанс може да изгорите 600 калории. – споделя Ирина Шейк. – Вашата кожа и тяло ще се почувстват много по-добре след инфрачервената сауна. Трябва да опитате.”

Моделът разказва в интервюто и за проблемите, който е имала като тийнейджър, заради своята слаба фигура. Когато Ирина Шейк е била на 15 години, тя е била много слаба и затова са ѝ се присмивали.

„Но ми се струва, че всички преминават през такъв етап и научават по нещо. Ако паднеш, ставаш и пак продължаваш. Това е като с децата – те така се учат да ходят. Те падат и падат, но продължават да опитват да вървят. Това е просто живот.”

Вижте още: Ирина Шейк се снима по бельо за Intimissimi

снимка: instagram.com/irinashayk

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)