IMG_1190

Искам да стана звезда като… Мими Иванова и Развигор Попов

03 март 2015

Арт компания „Нови звезди“ вече 3 години подпомага чрез  дейността си цялостното развитие и възпитание на децата. Работи за изграждане на  качества като отговорност, трудолюбие, патриотизъм, мотивация и желание за развитие. Компанията се явява организатор на редица събития насочени като децата – Национален конкурс „Принц и принцеса на България“, Празници на детската мода, Коледен благотворителен концерт, Постоянна школа за красота и етикет, Международни фестивали World festival for beauty, talents & fashion “Prince & Princess of the World” и форум за таланти „Stars of the World”.

DPP_32785

Една от инициативите в тази насока е творчески срещи с известни личности, които споделят за своя път и успех. Те преминават под мотото „Искам да стана звезда като…“. Народно читалище „Св.Св.Кирил и Методий 1924″ – София организира среща с известното музикално семейство Мими Иванова и Развигор Попов.

DPP_32788

Срещата беше много емоционална и зарадва както децата и техните родители, така и самите Мими и Развигор. На видеостената се прожектираха клипове и други материали от богатия музикален и личен живот на двамата гости. Мими и Развигор бяха особено трогнати от кадрите, заснети в родните им места и улици. Гости дошли чак от Лом бяха децата от Детска вокална група „Шоколадче“ и техния ръководител Росица Кръстева.Те изпълниха невероятно добре песента „Яворова пролет“ и „Приятелството – то се подарява“, а Роси сподели за работата си с групата и децата въобще.

IMG_1188

Особено добре се приеха двете малки изпълнителки Александра Петрова и Елизабет Захариева. И двете подготвят песни за фестивала „15 лалета“ в Хисар. Мими и Развигор им се радваха искрено и после дадоха своите ценни съвети.На фона на песента „Майчице свята“ танцуваха и дуета Габриела Заркова и Тодор Костов от клуба „Про данс“.Трогнати от вниманието Мими и Развигор изпяха своя песен на живо, с акомпанимент само на пианото. И накрая гостите получиха цялата любов на малките деца – цветя и целувки.

Дълго след срещата двамата раздаваха автографи и си разговаряха с почитателите.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)