Искате да се повозите в Lamborghini? Викнете си Uber!

Искате да се повозите в Lamborghini? Викнете си Uber!

27 март 2015

Алтернативата на пътуването с такси в градски условия Uber тепърва навлиза у нас, но хората по света отдавна се радват на тази услуга. От компанията пък се стремят да привлекат нови клиенти, предлагайки различни промоционални кампании. Така например в Лос Анджелис и Ню Йорк, клиентите на Uber могат да се повозят в истински Rolls Royce.

Искате да се повозите в Lamborghini? Викнете си Uber!
Това звучи наистина впечатляващо, но не може да се сравнява с възможностите, които Uber предлага в Сингапур. Ако решите да си викнете Uber кола в мегаполиса, може съвсем спокойно да се повозите в чисто ново Lamborghini Gallardo Spyder или Maserati GranTurismo.

Уникалните автомобили се предлагат от 10 ч. сутринта до 9 ч. вечерта, а началната цена за преживяването започва от малко над $100 за първите 15 минути от пътуването. За всяка следваща минута ще трябва да платите по 7 долара. И макар да ни звучи малко скъпичко, цената за возене в подобен автомобил е приемлива за островната държава. Трябва да споменем също, че това не е първата подобна кампания на Uber. През миналата година, те предлагаха на жителите и гостите на Сингапур възможността да се повозят в нов McLaren 650S.

Ние пък искрено се надяваме такива промоции да бъдат достъпни съвсем скоро и у нас.

текст: Елена Михайлова
снимки: Uber

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)