Башар Рахал  в реклама на Алма Матер

Искате работа в телевизия „Алма Матер“? Трябва ви хубаво дупе и добро кафе!

11 ноември 2018

От няколко седмици в родното пространство се върти новата обява на студентската телевизия „Алма Матер“, която набира желаещи да се ъпдейтнат в журналистическата професия. Дотук лошо няма.

Лошото идва, когато изгледате клипа и започнете да се чудите кое е общото между Башар Рахал и Харви Уайнстийн и родните и американските правосъдни закони. Сигурни сме, че вече сме привлякли вниманието ви, но нека все пак опишем и за какво става дума в него. Актьорът е седнал на столче пред Софийския университет и обяснява, че в момента тече кастинг за нови лица за медията.

Башар Рахал  в реклама на Алма Матер

Същевременно пред него подтичква пухкава секси девойка, която му носи кафе и сметана и му вика „шефе“! Финалът е още по-забавен – Башар оглежда дупето на горепосочената и ни разправя как „Цвети вече стана известна“.

Сатиричната насоченост на рекламата е ясна и не е проблем, проблемът е, че времето, в което тя се появява, е бая закъсняло и по стечение на обстоятелствата тя излиза на бял свят точно покрай сексистките скандали, разтърсили половин свят и което е, меко казано, проява на лош вкус. Вероятно през 90-те едва ли би направила особено впечатление, но днес асоциациите между Големия брат и „Алма Матер“ някак не ги усещаме…

Башар Рахал  в реклама на Алма Матер

Държим да поясним, че лично ние винаги сме били и почитатели на таланта на Башар Рахал, който от скоро е директор на университетската телевизия и именно поради тази причина, смятаме, че подобно амплоа не му отива. Но пък както се казва, лоша реклама няма.. независимо от времената.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)