kelly-osbourne01

Истории … от Кели Осбърн

23 август 2014

Певицата и телевизионна звезда Кели Осбърн стартира собствена модна линия в сътрудничество с австралийската марка Jupi. Колекцията е озаглавена „Истории … от Кели Осбърн“ и ще излезе на пазара на 25 септември.

Колекцията се състои от 13 комплекта дрехи. Сред дизайнерските предложения от звездата са – гащеризони и рокли на точки, рокли, сякаш направени от британския флаг и много други модни изкушения, за които предварителна заявка вече са направили певиците Тейлър Суифт и Киара.

20140818-kelly02

Що се отнася до избора на име – очевидно, и това не е случайно. Неотдавна Кели си направи татуировка именно с тази дума. Ето и нейното обяснение: „Аз вярвам, че всяка дреха си има история – добра или лоша. Аз не си поставям за цел да се превърна в най- големия дизайнер. Аз не искам да промивам съзнанието на хората. Искам да направя модата малко по-честна, а качествените продукти – достъпни за повече жени.“

20140818-kelly03

Последното твърдение се отнася, между другото, както за цената, така и за размерите – всички модели ще бъдат представени във всички съществуващи размери. В допълнение, Кели при проектирането е използвала трикове, с които  да прикрие евентуални недостатъци на фигурата и, вместо това, да подчертае  съществуващите достойнства.

 

Снимки: Facebook

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)