Италианска вечер в Brazzobrazzie 2015

21 февруари 2015

In Life TV излъчи на живо и втората вечер от фестивала Brazzobrazzie в Sofia Live Club. В нея взеха участие две банди, които ни пренесоха някъде около Средиземноморието с характерното си звучене и любов към духовата музика.

Италианска вечер в Brazzobrazzie 2015

След като ви показахме в реално време откриването на фестивала във вечерта на българските групи, на следващия ден също се пренесохме бекстейдж за да уловим настроението преди изпълненията на някои от чуждестранните артисти. Поговорихме си за брас музиката с Radio Zastava, които дори бяха направили туристическа обиколка на София в по-ранните часове на деня и вече знаеха забележителностите на столицата.

DPP_30370

В паузата, в която двете групи трябваше да се разменят на сцената успяхме да заснемем как се подготвят Ottoni Animati за това, което предстои. Разбрахме на живо и от първо лице какво означава да разговаряш с група ентусиазирани италианци, от които само единият говори английски.

DPP_30377

Всички останали общуват с резките движения, темпераментно жестиколиране, хаотични подвиквания и неподправена емоция. Гледайте видеото ни от втората вечер на Brazzobrazzie тук, за да се убедите сами в таланта и енергията на тези момчета.

DPP_30398

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)