22414311_710540329145119_768863348_n

Италиански антипасти

15 октомври 2017

Класика в жанра! Днес сме настроени на италианска вълна и най-популярните антипасти на Ботуша са добре дошли на масата ни. Да не говорим, че тук няма какво да приготвяме – само трябва да купим добри продукти, да ги декорираме и да се снабдим с добро  червеното вино. Стига бяло! Вече е хладна есен и е време за хубавото червено и сгряващо вино!

Още по темата: Есента е вино…

Resveralife-Foods-That-Keep-You-Young-Grape-880x587

Необходими продукти: 
100г. прошуто
пармезан
маслини
За предпочитане е да закупите прошутото нарязано на тънки ленти, ако в къщи нямате подходяща машина. Пармезана натрошете на едри парчета, защото смлян няма да се вписва. В добавка – сушени черни маслини от вида „стафида“ са най-подходящи!
Е, сега вече всичко е наред!

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)