Снимка: Visitpolovdiv.com

Италиански блог за туризъм: Ще се влюбите в Пловдив!

18 август 2017

Италианският блог за туризъм www.girandolina.it., който е в „Топ 100″ блогове за туризъм в света, приканва туристите да посетят Пловдив. Наскоро в „Града под Тепетата“ са гостували двама блогъри от популярния италиански блог за туризъм, по покана на туристическия борд към общината.

По предварително изготвена програма и с екскурзовод на италиански език, младата двойка от Италия са посетили основните забележителности в града – къщите в Стария град, Античния театър, Римския стадион, кв. Капана, Главната улица, Цар Симеоновата градина и други.

„Любовта витае във въздуха на Пловдив“, са коментирали гостите. В своите страници в Инстаграм, Фейсбук и в статията си в блога, те са публикували „пълни с живот“ снимки от Пловдив.

Снимка: Visitpolovdiv.com

Снимка: Visitplovdiv.com

Блогърите определят Пловдив като историческа столица на Тракия, отправна точка за различни култури от дълбока древност и като град, който съвсем естествено е спечелил титлата „Европейска столица на културата 2019″.

Младата двойка, любители на романтичните пътешествия, приканва своите читатели да ги последват по пътя към опознаване на Пловдив. Те поставят тагове към социалните мрежи на visitplovdiv за всички желаещи да тръгнат на пътешествие към този град, където „във въздуха витае любов и романтика“, се посочва още в съобщението.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)