img_5

Италиански депутат направи предложение за брак на парламентарно заседание

29 ноември 2019

Италианският депутат Флавио Ди Муро направи предложение за брак по време на парламентарно заседание, като взе думата, по време на обсъждане на законопроект за възстановяване на засегнатите от природни бедствия територии, съобщи РИА Новости.

Депутатът от партия „Лига” предложи на дългогодишната си приятелка Елиза да се омъжи за него. В този момент дамата се е намирала в залата на мястото за публиката. Преди да извади кутията с халката, Ди Муро заяви, че зад всеки политик се крие човешка личност, която твърде често е засенчена от задълженията във властта.

„Съжалявам, че прекъснах работата на парламента, но за мен това е специален ден. Обръщам се към трибуната: „Елиза, ще се омъжиш ли за мен?“, попита той. Положителният отговор на момичето предизвика аплодисментите на събралите се депутати, свидетелства запис на срещата в YouTube.

Непланираната реч на Ди Муро обаче не беше оценена положително от председателя на италианския парламент Роберто Фицо. „Разбирам всичко, но да използвам парламентарната трибуна за такова нещо – това ми се струва абсолютно неподходящо“, каза Фицо пред репортери.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)