5

И Владо Арабаджиев се включи в „Подарете усмивка на дете“ на хотел „Маринела“

15 декември 2015

Рождество Христово често е време да се обърнем към добрината в сърцата си! Верни на това мото, броени дни преди дългоочакваните коледни и новогодишни празници, благотворителната кампания на хотел „Маринела“ – „Подарете усмивка на дете“, въплътена в „Дядо Коледа“, зарадва група от 26 малчугани в столицата.

7

След като в самото начало на инициативата, децата с увреден слух от ССУ „Проф. д-р Дечо Дечев“ бяха зарадвани с шоу програма на Български национален цирк и забавлявани от Драгомир Драганов, сега в каузата се включи и пилотът и шампион по картинг Владимир Арабаджиев.

Той даде ценни напътствия и съвети на бъдещите „асове“ в професионалния автомобилизъм, докато караше заедно с тях в „София Картинг Ринг“.

1

Колко от тях действително ще се превърнат в бъдещите надежди на България в този спорт, можем само да гадаем, но е факт, че ако не друго, то със сигурност децата са изпитали малко радост в навечерието на един от най-красивите празници.

9

Иначе зад самата кауза, която ще бъде представена официално на 16 декември, застават и други популярни имена като топ спортистите Мария Гроздева, Атанас Зехиров и Боян Йорданов. В самото й начало водещият на събитието, актьорът Дарин Ангелов ще заведе малките българчета на стотното представление на постановката с участието на Камен Донев „Животът е прекрасен“.

Участничката в Сървайвър Надежда Прокиева ще покаже на децата предмети, които си е донесла от Камбоджа и ще ги отведе в един екзотичен свят под формата на игра. Главният готвач на хотел Маринела Андрей Стоилов ще отвори кухнята на един от ресторантите и ще проведе урок по кулинарство на учениците, които имат желание да се занимават с тази професия.

Снимки: Facebook

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)