И звездите ни вещаят… Dolce Vita!

15 януари 2016

И ето, че отново настъпи време за любимото ви предаване – Dolce Vita! Най-сладкото, най-шикозното и най-забавното в онлайн пространството .. шоуто, което ни представя онази красива страна на живота, в която няма проблеми, ограничения и предразсъдъци. Защото ние в In LIFE обичаме само хубавото и креативното.

dolce

И актуалното, разбира се, за да не пропуснете всичко, което се е случило и е грабнало вниманието ни през изминалите седем дни. Това е причината Великолепната Петорка: Деси Цонева, Пепа Попова, Ася Георгиева, Калина Станева и Главният – Марио Трифонов да ви отведе на пътешествие, все още подчинено на новото начало, на новата година.

vita2

А също така и на обичаите, традициите и предсказанията в нея. Упс.. е, щом така и така казахме „предсказанията“, май все пак ще ви представим и втория ни гост в Dolce Vita – известния астролог Марги Паскалева, която ще издаде какво вещаят звездите за всички нас през 2016 година… за света, за България…

vita3

Ще ви разкажем и кои са предстоящите събития и какво не бива да пропускате, за да сте винаги In, In LIFE, защото това е начинът да откривате „сладката страна на живота“. И така, време е за Dolce Vita!

vita1

водещ: Деси Цонева
редактори: Пепа Попова, Ася Георгиева, Калина Станева и Марио Трифонов;
отговорен редактор: Митко Попов;
оператори: Кунчо Поляшки, Антон Хариев;
административен екип: Александър Георгиев, Петя Йосифова;
постпродукция: Николай Петров;
директор продукция: Симеон Симеонов
грим: Бени Студио;
прически: Васил Атанасов;

декор: Премиум Стайл;
осветление: Мега Лукс;
продуцент: IN LIFE

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)