655-402-leo-di-kaprio

И Леонардо ди Каприо се застъпи за Пирин

19 декември 2017

След като холивудският актьор Джаред Лето се застъпи за съдбата на природен парк „Пирин“ и изпрати писмо до премира Борисов с призив да се запаят вековните гори в района, в разговора се намеси и Леонардо ди Каприо чрез своята фондация.

В Туитър, организацията на актьора DiCaprio Foundation сподели кампанията на WWF за Пирин, която има за цел да алармира премиера Борисов за опасностите от разширавянето на ски зоната в Банско.

 

Ди Каприо

Текстът на писмото, който се генерира автоматично от системата на сайта WWF, призовава Борисов да вземе мерки казуса, да спаси вековните гори и да опази околната среда.

Leonardo DiCaprio Foundation е създадена през 1998 г. за подпомагане на организации и инициативи, посветени на осигуряването на устойчиво бъдеще за нашата планета. Оттогава Леонардо ди Каприо постоянно се ангажира и работи по най-неотложните природозащитни проблеми – изменението на климата, достъпа до чиста вода, опазването на биологичното разнообразие, опазването на океаните и помощ за пострадалите от природни бедствия.

 

Източник: WWF Bulgaria

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)