Адреналинки

И новите адреналинки на „Господари на ефира“ са…

26 септември 2015

След битка, продължила почти цяло лято, „Господари на ефира“ най-сетне обявиха имената на трите красавици, които ще имат честта да танцуват пред взискателната публика на шоуто в следващите три години. Това са Диди, Ради и Лили, които се справиха с конкуренцията на общо 1000 момичета, явили се на кастинга през пролетта.

Чаровните дами са всяка сама по себе си с предизвикателна и красива визия, като са съответно червенокоса, брюнетка и блондинка. Русокосата Диди е най-възрастна, на 26 години, като е родена в Пловдив, но живее в София. Завършила е Национална спортна академия „Васил Левски“ с бакалавърска степен „треньор по гимнастика“. Занимава се с танци от края на активната си спортна кариера в художествената гимнастика и вероятно е позната на широката публика като част от балет „Нова“ в последните пет години.

Диди, Лили и Ради... ще радват окото на силния пол сред зрителите в следващите три години.

Диди, Лили и Ради… ще радват окото на силния пол сред зрителите в следващите три години.

Още една пловдивчанка ще й прави компания в предаването – брюнетката Лили е на 20 години и учи в Академията за музикално и танцово изкуство със специалност „педагогика на класическия танц“. Отделно се изявява и като топмодел.

Най-малката от адреналинките е 18-годишната Ради, която съвсем наскоро е станала студенка по журналистика в УНСС. Спортувала е художествена гимнастика още от дете, но след това се е преориентирала към танците. Участвала е в няколко клипа, както и в най-различни концерти, но безспорно най-любопитното в биографията й е второто място в конкурса „Мис Вселена България“ през 2014 г.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)