И новите „ангели“ на Victoria’s Secret са...

И новите „ангели“ на Victoria’s Secret са… (видео)

26 май 2015

От Victoria’s Secret най-сетне обявиха дългоочаквания списък с модели, които ще представят уникалните модели бельо на марката през следващия сезон. Съвсем естествено, в списъка отново присъстват супер звезди като Алесандра Амброзио, Адриана Лима, Бехати Принсло и Кандис Суонпонел. До тях обаче се нареждат момичета като Тейлър Хил, Кейт Григориева, Марта Хънт, Стела Максуел. Пълният списък с имената им и техни изяви пък може да видите във видеото по-долу.

Момичетата са специално подбрани от целия свят и наистина ще внесат свеж, интернационален полъх по време на ревютата на Victoria’s Secret. Повечето модели имат поне по две шоута на марката зад гърба си, но някои от тях са успели да впечатлят журито само с едно появяване на сцената и да си осигурят изгодни договори.

За никого не е тайна, че именно договор с Victoria’s Secret е един от най-желаните ангажименти в света на моделите. Участията в ревютата на марката са изстреляли не един модел до върха и можем да се обзаложим, че новите „ангели“ скоро ще се превърнат в едни от най-желаните и влиятелни модели в света.

текст: Елена Михайлова
снимка: hdpaperwall.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)