Снимка: Business Insider

И Хю Хефнър ще е… Джаред Лето

06 октомври 2017

Един от най-провокативните съвременни актьори Джаред Лето ще има шанса да се въплъти в персонажа на наскоро починалия създател на култовото еротично списание Playboy Хю Хефнър. Лето, който се изявява изключително успешно и като музикант, фронтмен на бандата 30 Seconds to Mars, е получил покана за ролята от режисьора на бъдещата продукция Брет Ратнър. Последният е добре познат от работата си над фантастичната поредица „X-Men“ и „Час Пик“.

Джаред в компанията на Брет Ратнър/Снимка: Business Insider

Джаред в компанията на Брет Ратнър/Снимка: Business Insider

„Джаред е мой стар приятел. Когато разбра, че съм получил правата за филмирането на историята за Хеф, сподели, че отдавна е мечтаел да изиграе подобна роля. За мен това беше достатъчно, все пак той е един от най-великите и талантливи актьори в настоящото поколение звезди“, коментира Ратнър.

Любопитно е, че идеята хрумва на Брет не сега, след кончината на Хефнър преди дни, а още през 2007 година. Наскоро той дори е бил поканил Джаред за премиерата на сериала „Американски плейбой: Историята на Хю Хефнър„, която е била посветена на 91-ия рожден ден на легендата. За съжаление, поради влошеното си здраве, той така и не се появил и двамата не успели да се запознаят.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)