Disney+

И Disney удари по Netflix – пуска Disney+ за 7 долара месечно

20 април 2019

Стрийминг гигантът Netflix очевидно ще се изправя срещу все по-сериозни проблеми през задаващите се месеци. След като наскоро Apple обяви, че стартира своя филмова платформа – Apple TV PLus, сега същото сториха и от Disney.

Компанията обяви новата си услуга с презентация точно в стил Apple, а най-голямото й предимство е, че ще струва с няколко долара по-евтино в сравнение с най-изгодния план на Netflix (който в САЩ е 11 долара). Месечният абонамент за домашното кино удоволствие ще е едва 7 долара, а стрийминг услугата стартира официално на 12 ноември.

Disney+

От Disney не скриха, че са наясно, че този им ход ще ги удари значително финансово, но пък твърдят, че за срок от около 5 години очакват да излязат на печалба, като разчитат и на по-масова бройка потребители на услугата. И ако сте решили, че заради ниските цени, съдържанието ще е лишено от качество, сте далеч от истината.

Disney+ ще включва много детско съдържание за най-малките зрители (вкл. 13 анимационни класики), 21 продукции на Pixar, оригинални сериали и материали от прочутите франчайзи на Марвел, както и „Междузвездни войни“.

disney3

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)