Йога ни повежда по пътя към щастието

21 май 2015

В последните години баналното, напрегнато ежедневие поглъща всеки един от нас. Забързани, изнервени, начумерени и арогантни, ние се борим за по-приятни мигове и по-красиво бъдеще.

Необходимо за постигането на щастие е вътрешното равновесие. Има и избрани между нас, които са го намерили. Спокойствие, оптимизъм, позитивна нагласа, лекота, ведро настроение и добродушна усмивка – именно с тези думи мога да опиша днешния си събеседник: йога учителят Ерик Пападимитриу.

Атмарам, роден във Франция, е пряк последовател на Свами Вишнудевананда и негов личен асистент в последните години от живота му. През последните 25 години Атмарам е бил на водеща позиция в международната Шивананда Йога организация. Бил е директор на центровете в Монтреал (Канада), Делхи (Индия), Париж, Берлин, Вилнюс и Мадрид. Атмарам е преподавал в курсовета за Шивананда йога учители по цял свят и е организирал и провеждал йога ваканции и ритрийти в Германия, Испания, Полша, Литва и Русия. Отговарял е за развитието на Шивананда йога движението в Източна Европа и е основател и организатор на курса за йога учители за източноевропейци в Полша.

Атмарам е динамичен йога учител, който днес с радост, ентусиазъм и хумор, сподели с екипа на In Life опита си в йога и медитация. Провокира ни да се замислим за собственото си здраве, красота и усмивка и ни спечели завинаги в клуба на йога-ентусиастите – в школата по класическа йога и медитация.

Ом шанти шанти шанти – нека призовем заедно мира в сърцето си!

оператор: Кунчо Поляшки
редактор: Пепа Попова-Кънева

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)