picture_7374

Каварна рок 2015 с първите промоционални билети

13 септември 2014

За Kavarna Rock-2015  ще бъде особено емоционален и специален момент от историята на летният рок фестивал, защото се навършват десет години от създаването му. От днес са пуснати 1000 ексклузивни билета, съобщиха от общината.
Безспорното и изключително постижение на общината и най-вече на кмета Цонко Цонков превърна град Каварна в столица на рок музиката. Това лято се събраха в Каварна  Europe, Helloween, Gotthard, Sabaton и други култови групи.

Но ето, че фестивалът продължава да гледа напред!

Каварна рок 2015 с първите промоционални билети

Каварна рок 2015 с първите промоционални билети

„Промоционалните билети за тридневното събитие догодина – на 26, 27 и 28 юни, се предлагат още от този септември на цена от 70 лева до обявяване на хедлайнерите“, посочват организаторите от Bulgarian Live Music.По 90 лева ще вървят регулярните билети.„Миналогодишната успешна кампания от билети „на зелено“ ни дава увереност че оправдаваме доверието на феновете в добрия подбор на изпълнители. За тях, за хората, които ни повярваха сме длъжни отново да пуснем 1000 билета на „зелено“. Елементът на изненада винаги носи вълнение на публиката. В момента даваме шанс на всеки да заложи на изненадата и да се възползва от предложение, подобаващо на юбилейно издание. Ние вече работим по организацията за догодина и сме уверени че феновете очакват рок събитието на годината – 10 години Kavarna Rock“, споделят организаторите от Bulgarian Live Music.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)