Фермата

Какво да очакваме от зрелищното реалити „Фермата“ по bTV?!

23 август 2015

Преди броени дни, в ефира на Нова Телевизия стартира поредният сезон на Big Brother, но истинската битка за вниманието на Негово величество Зрителят ще започне след няколко седмици – през септември. Тогава един срещу друг ще се изправят два формата – VIP Brother срещу „Фермата“ по bTV.

В световен мащаб, предаването е добре познато (излъчвано е в над 50 различни държави), но у нас то се прави за първи път, като зад реализацията му стои тандемът „Иван Христов – Андрей Арнаудов“ в допълнение с главния редактор Николай Николов (вероятно го помните и като бившия глас на Големия брат от предходни издания). Какво обаче представлява самото шоу?!

Farm Kings - американският вариант на "Фермата".

Farm Kings – американският вариант на „Фермата“.

Главни действащи лица в него ще са 15 души, подбрани чрез кастинг, които ще трябва да живеят три месеца буквално като в началото на миналия век – без нито едно от удобствата на съвременната цивилизация като течаща вода, канализация, електричество, комуникации и т.н.

Участниците ще попаднат в изоставена ферма, като основната им задача ще е да се грижат за земята и животните наоколо, като по този начин изкарват и прехраната си (единственото, което ще имат на масата си, ще е това, което сами ще произведат). Извън романтичния ореол и социалния експеримент на формата, той ще е също така и състезателен – всяка седмица след зрелищни дуели ще отпадат участниците, които са най-слабо пригодени за живота отпреди век.

На финала един срещу друг ще се изправят последните двама оцелели, като наградата за победителя в първия сезон на надпревата ще е 100 000 лева. Поне засега повече информация за ентусиастите да се включат в шоуто липсва, като се знае само, че сред записаните около 500 души имат пехотинец от Френския легион и майка на пет деца.

Снимки: bTV

Текст: Митко Попов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)