Young-internet-user-watching-porn

Какво порно са търсили българите в интернет през 2018-та?

06 януари 2019

Категорията „анален секс“ е най-предпочитаната от българските посетители на сайта PornHub, показва статистиката за 2018-та година, изнесена от платформата, пише Dnevnik.bg. Същата категория е най-гледана в Турция, Ирак, Иран и Афганистан, както и в Швеция, Германия и Исландия.

Зрителите от Западните Балкани и Румъния са избрали категориите с участнички зрели жени и майки, а тези от Гърция – филмите за възрастни с лесбийки. Категорията „лесбийки“ е доминираща в Северна и Южна Америка, Саудитска Арабия, Норвегия, Финландия, Португалия, Франция, Великобритания, Таджикистан и Австралия.

Вижте още: Жест от порно стана хит сред спортистите

Филмите тип „хентай“* са фаворити в Азия – от Украйна до Япония, изключение прави югозападната част на континента, където индийците също проявяват най-голям интерес към филмите с привлекателни майки (MILF).

Субсахарска Африка е регионът, в който се гледа най-много порно с чернокожи актьори, а Северна Африка се интересува най-много от актьори араби. Египет и Мароко са единственото изключение в Магреба, като там доминиращата категория е „лесбийки“.

Средно 92 млн. души посещават сайта всеки ден, а домашният видеозапис, който създаде кариерата на Ким Кардашиян, все още е най-гледаното видео на всички времена.

––––––

*“хентай“ е японска дума, с която на Запад се обозначават порнографски комикси и анимационни филми, или по-точно порнографски аниме, манга и компютърни игри с изображения в подобен стил

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)