Леля Гошка

Какво се случва с тото милионерката – леля Гошка?!

21 септември 2019

Приказката за съдбата и щедрите й подаръци трудно може да бъде забравена от сънародничката ни Гошка, родом от плевенския град Искър, но живееща от дълги години в Аликанте, Испания. Именно там българката, нашумяла просто като леля Гошка, успява да спечели баснословния джакпот от местната лотария в размер на 68 милиона евро преди 3 години.

Днес тя живее далеч по-охолно и луксозно, като често я засичат с мъжа й Марин по тузарските плажове на Средиземно море, в близост до курорта Бенидорм (известен като „испанския Манхатън“ заради многобройните си небостъргачи) или на обиколка с яхта до близкия остров Табарка.

Леля Гошка

Домът й обаче е вече в столицата Мадрид – хасиенда за над един милион евро с всички възможни екстри – басейн, фитнес и прочие. Говори се, че не е забравила и родния си град Искър – според съседи в града, тя е закупила сградата на старата дестка градина, за да я превърне в социален дом или друг тип учреждение за нуждаещи се.

Сестра й Ангелина обаче е на съвсем друго мнение – тя е категорична, че откакто спечели милионите, Гошка се е отчуждила от цялото си семейство и буквално ги е зачеркнала от живота си. Кой крив, кой прав, си знаят само главните участници, но фактът че една българска чистачка се превърна в един от малцината милионери в Испания едва ли скоро ще бъде забравен…

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)