4

Какво символизира 4 – числото на 2020 година?

07 януари 2020

Когато сумираме всички числа 2020 (2 + 0 + 2 + 0), получаваме числото 4. Това е нумерологичния знак на 2020 година.  Символизира упорита работа (включително работа върху себе си) и поставя основата на бъдещето. Числото 4 е свързано и с парите. То посочва времето, когато отлагаме бъдещето или вземаме компетентни финансови решения.
Четири характеризира методология, цялостност и равнодушие. Промените тази година няма да се случат за една нощ. Запомнете: упоритата работа се отплаща в дългосрочен план. През следващата година не става въпрос за визуализиране на вашите цели, а за създаване на конкретен план за тяхното изпълнение. Това е страхотна година да отидете някъде да учите или да се отдадете на ново хоби. Това е моментът да започнете да планирате пенсионирането си и да откриете спестовна сметка. Вече сте си поставили целта – сега направете всичко възможно, за да се случи това!

mini-chislo-4-numerologiya-650x250

През 2020 г. Плутон и Сатурн ще се обединят в знака на Козирог. Това рядко се случва (за последен път през 1982 г.) и причинява някои от най-значимите обрати в историята, като Първата световна война, Втората световна война, културната революция на 60-те години и икономическата криза на 80-те години.
Астрологичните карти на 2020 г. показват оправомощаването на жените. Това се дължи на транзита на Уран през Телец. Астролозите виждат годината като повратна точка, отдалечаване от патриархата към матриархата.
Годината ще бъде високосна, така че основната препоръка е да бъдете особено внимателни към здравето си. Най-общо ни чакат много неочаквани новини.

Според нумеролога годината на Плъха ще бъде благоприятна за активни хора, които знаят как да вземат ситуацията в свои ръце, силни и решителни.
През идната година не се страхувайте да поемете инициативата, напуснете зоната на комфорт. Разчитайки само на себе си! Късметлийските цветове са сивото, черното, кафявото и бежовото – ще привлекат положителна енергия. Що се отнася до щастливите числа, това са 2, 9, 5 и 7, съветват експертите.
images
Светът се подготвя за промяна през 2020 г., един вид война между старото и новото. Ще станем свидетели на големи промени в икономиката и политиката. Тези, които започват нов бизнес или правят инвестиции, ще успеят.
Според астролозите, 2020 г. ще бъде най-богата  на събития за Телец, Лъв, Скорпион, Козирог и Водолей, но за Овен, Рак, Везни и Козирог годината ще бъде трудна. Продуктивна 2020 ще има за Близнаци, Дева, Везни, Стрелец и Риби.
За любовта… През тази година Венера е ретроградна по-рядко от всяка друга планета. Има шансове за добри любовни романи. Но не и в периодите на ретроградност на Венера и на Марс (от 9 септември до 13 ноември). Не е подходящото време за започване на нова романтична връзка, тъй като планетата контролира нашата сексуална жизненост, а ретроградната затруднява установяването на лични контакти.

Сатурн ще повлияе на кариерите през 2020 година. На 22 март Сатурн ще напусне Козирога за първи път, за да се върне към него отново на 2 юли в ретроградно движение. И на 17 декември Сатурн ще остави знака на своето притежание до следващото завръщане след 30 години.
Следователно в продължение на 2,5-3 години трябва да живеем в условия на сигурност, установен статут и стабилност. Също така годината ще донесе положителни промени и ще помогне да се намерят истински решения и ценности.
2020 г. ще бъде година на промяна. Плутон, планетата на властта и трансформацията, ще има огромно влияние. Транзитите на Плутон засягат всички нас, защото Плутон контролира неща, които са извън нашия контрол (например правителство, елит, престъпност).
Ретрограден Меркурий
Като цяло влиянието на ретрограден Меркурий се отнася преди всичко за нашата комуникация, телефонни разговори, кореспонденция, пътувания, всички видове транспортни средства и комуникации, обучение и търговски дейности. По време на ретроградния период на Меркурий доста често се появяват закъснения, неуспехи и трудности. Ето и периодите на ретрограден Меркурий през 2020 година:
16 февруари – 9 март
18 юни – 12 юли
14 октомври – 3 ноември

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)