359655-vbig

Как Алла Пугачова и децата й празнуваха 75 години от Победата

10 май 2020

Пандемията  коронавирус направи корекции в честването на Деня на Победата тази година в Русия- празникът  се проведе без традиционен парад на Червения площад, фолклорни празници и концерти във всички градове на страната, докато възпоменателната акция „Безсмъртен полк“ все пак ще се проведе онлайн.

20200509-pobeda-post

Хората продължават да си спомнят големия подвиг на предците си  и споделят в социалните мрежи снимки на свои роднини и техните житейски истории. Звездите също активно поздравяват сънародниците си за 75-годишнината от Голямата победа.
Вчера Максим Галкин, Алсу и други звезди записаха песента „9 май“ по стиховете на Михаил Танич, а днес Алла Пугачева с децата си, Филип Киркоров, Жасмин, Данила Козловски и много други звезди се присъединиха към тях.

Максим Галкин и Алла Пугачева с детьми

Пугачова и Галкин  прекарват карантина в своята селска къща в предградията на Москва. Децата на двойката са активни и прекарват много време на улицата. Галкин разкри, че Хари вече се е научил да кара спортен мотор на две колела.

Децата на Алла Пугачова и Максим Галкин поздравиха руснаците за 75-та годишнина от Великата Победа. Близнаците Лиза и Гари изпяха:
„Я хочу, чтобы яркое солнце светило,
Чтобы снились всегда только добрые сны. 
Чтоб Россия героев своих не забыла.
Чтобы не было больше войны“

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)