Как американец прави бира с български билки

27 септември 2016

Той е родом от щата Вашингтон, но след много скитане из Европата и Русия, кой знае защо, се установява в България. Не че не го питахме, но според него е някаква вътрешна необходимост да е тук, която и той не може да си обясни.

Казва се Рори Милър и прави бира. И готви. И е майстор на бургерите. И като цяло разбира от вкусната страна на живота и иска да сподели разбиранията си с колкото се може повече нашенци. За това е избрал един доста забавен и приятен начин, включващ класна музика на живо, вкусна храна и огормно разнообразие от различни видове крафт бира, която трудно може да намерите в търговската мрежа.

Или с други думи – Фестивал на независимите артисти и производители на крафт бири „Fah! rtm+beer“. Тази година му беше за четвърти път, а желаещите да се докоснат до тази приятна комбинация са над 3000 и се увеличават с всяка изминало издание. Все пак не всеки ден човек може да опита пушен гръцки ейл или пък шедьовъра на Рори – ейл с мурсалски чай и мента. Ммммм! Наздраве!

репортер: Калина Станева
оператор: Мартин Илков
постпродукция: Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)