PokemonGO

Как да изтеглим играта Pockemon Go за Android и iOS в България?

27 юли 2016

Дългоочакваната игра Pockemon Go вече е достъпна за собствениците на устройства с двете най-популярни мобилни платформи, но все още може да се инсталира само в някои определени държави. Ако нямате търпение да изпробвате сами възможностите на смартфона или таблета си е добре да знаете, че още сега има начин как да го направите без значение къде се намирате, пише digital.bg. Важно е да отбележим, че играта е оптимизирана да работи с Android 4.4 и iOS 8, или по-високи версии на операционните системи, като целия този процес е по-лесен на устройство с платформата на Google, предаде PhoneArena.

За целта трябва да инсталирате сами APK файла на Pockemon Go на своето устройство, което в момента можете да направите от този линк, но преди това е необходимо да активирате „Unknown Sources“ опцията, която ще откриете в меню Settings>Security. Ако имате устройство с iOS трябва да отворите на своя компютър и да кликнете върху Sign Out, с което ще излезете от своя акаунт и да отворите последователно „View>Media Kind>Apps“ или да натиснете едновременно Ctrl + 7 без да се логвате отново. По този начин ще отворите App Store и скролнете в дъното на страницата, където ще видите „Change Country or Region“, като трябва да изберете като държава Австралия или САЩ.

Следващата стъпка след като го направите е да изберете някое приложение от онлайн магазина и да се опитате да го инсталирате на своето устройство, което ще ви подкани да регистрирате нов Apple ID акаунт. След като преминете през обичайните стъпки накрая е необходимо, когато бъдете попитани да въведете валидна информация за кредитната си карта вместо Visa или Master Card да изберете опцията „None“. Последната стъпка е да въведете несъществуващ адрес и телефонен номер в Австралия или САЩ, като потвърдете новия си Аpple ID акаунт от имейла си, а след това се логнете и потърсете Pockemon Go в магазина за приложения.

снимка: ticgn.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)