413fd1751d1dc4d7fa34dba0af98fdc4_XL

Как да разберем кой характер от играта Angry Birds сме ние?

11 май 2016

Angry Birds вече се превърна в най-популярната мобилна игра за смартфони и неслучайно тя има милиони фенове по цял свят и почти сигурно всеки от нас поне веднъж е отделял време, за да се забавлява с нея. Заглавието е толкова известно, че много скоро ще бъде първият пълнометражен филм на този франчайз, като сега от Rovio, които го разработват привлякоха вниманието ни с интересна идея. От компанията публикуваха онлайн тест, с който да разберете коя „ядосана птица“ отговаря по най-добър на вашата индивидуалност, като попълните кратък тест, предаде CNet, пише digital.bg.

Ако искате да го направите е необходимо да отделите само няколко минути от своето свободно време и да видите с кой от героите най-добре се асоциирате, независимо дали става въпрос за Red, Chuck или Bomb. В случай, че проявявате интерес към тази идея е необходимо да посетите страницата на mirror.co.uk, където след няколко бързи въпроса за Angry Birds ще разберете кой персонаж от играта подхожда по най-добър начин на вашата индивидуалност. Така ще можете да уплътните по най-добър начин времето до премиерата на първия филм за тази култова поредица на Rovio.

От своя страна компанията очаква новата лента да се превърне в абсолютен хит сред потребителите и да ѝ позволи да възвърне бързо всичките инвестиции, които тя е направила за създаването му. Интересният тест не само ще ви забавлява, но и ще ви покаже кой е най-близкия до вас персонаж във виртуалния свят на Angry Birds. Oстава само да разберем по какъв начин първият филм за тази игра ще привлича вниманието на потребителите и дали това ще е достатъчно той да стане хит на пазара.

снимка: bykvu.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)