снимка: pixabay.com

Как да разчетем хората

18 февруари 2019

Да разгадаеш поведението и мислите на хората може да се окаже голямо предизвикателство. Книгата на Рита Картър „Как да разчетем хората” може да е в помощ при такова положение. Всичко това може да се отрази добре и на общуването ни с хората и даде по-добри възможности за положителния ефект от него.

Книгата излезе наскоро от печат. Публикува се от издателство „Книгомания” и в превод на Мария Йоцова. Обемът е скромен, едва 162 страници, но темата изглежда интригуваща.

Корицата на книгата „Как да разчетем хората” (Книгомания, 2019)

Корицата на книгата „Как да разчетем хората” (Книгомания, 2019)

За книгата от издателите:

Чрез своя уникален визуален подход към изследването на поведението „Как да разчетем хората” показва, че ако разбираме защо хората се държат по определен начин, може да станем по-умели в общуването, да бъдем по-убедителни и да преценяваме по-добре чуждата мотивация.

Засилващото се темпо на комуникациите в модерния свят прави по-важна от всякога необходимостта да разбираме скритото поведение зад ежедневното общуване. В 20 потапящи ни в материята уроци Рита Картър „превежда” сигналите, които разкриват истинските чувства и намерения на човека и показва как тези сигнали движат взаимоотношенията, тълпите, и дори поведението на обществото. Научете какви са инструментите за влияние, които лидерите използват и започнете да разпознавате фундаменталните модели на поведението, оформящи начина по който действаме и общуваме.

Вижте още: Как да разгадаем езика на тялото

снимка: pixabay.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)