sex1

Как да събудим желанието, когато сексът вече е навик?

23 февруари 2015

Уви, горчивата истина за съвместното ни съществуване е една – годините, в които сме заедно (извън или под завивките) винаги оказват влияние върху сексуалния ни заряд един спрямо друг. Онази искра, която ни възпламеняваше в началото на връзката ни намалява с течение на времето и в даден момент навикът и практичността застават между нас до степен, в която „убиват“ дори и малкото останало желание за еротични изненади. И все пак, решение в подобни ситуации има. Ето и няколко полезни съвета как да възродим интимния си живот, когато сексът вече се е превърнал единствено в рутина.

Еротични истории – изненадайте я/го. Потърсете някаква интригуваща сексуална история в интернет или пък просто напишете такава, съвсем не е нужно да е реална. Споделете я на любимия във вечерните часове и със сигурност ще прекарате далеч по-вълнуващо от опцията отново да дремете пред телевизора.

strip-poker

Еротични игри – всички знаем, че силният пол има специално отношение към „стриптийз покера“ например. Същото обаче важи и за дамите, особено ако се опитате да превърнете една стандартна игра на шах, табла или карти в далеч по-интригуващо изживяване. Условието е едно – който изгуби, да изпълни желание, ориентирано към интимните фантазии на партньора. И още нещо – тук нищо не е забранено.

Еротични съобщения – да, често в средата на работния ден мозъкът ни е изпълнен със съвсем различен тип мисли, но не би ли било вълнуващо, ако изведнъж получите съобщение на мобилния телефон, в което той/тя споделя какво ви очаква вечерта?! Със сигурност настроението ви ще бъде приповдигнато през часовете до този момент, а очакването ще ви накара да се почувствате желани.. и желаещи. Е, все пак в такива моменти не е зле да държите телефона близо до себе си, за да не доставяте удоволствие и на колегите…

sexy_dinner

Афродизиаците – често свързват кулинарните удоволствия с удоволствието от секса. Съчетайте ги, като изберете вечерното меню заедно, не само залагайки на храни, повишаващи сексуалния апетит, но и на възможността те да играят и по-различна роля. Това ще окаже нужното влияние върху подходящото за вечерта настроение.

Секс на публични места – замислете се колко често сте оставяли на воля въображението си, когато сте имали желание да полудувате извън дома си. Правилите сте го често, мълчаливо и индиректно, а дори и само идеята за това ви е разпалвала. Време е да реализирате това си намерение и имайте предвид, че възможността да ви хванат, повишеният риск всъщност правят чудеса за сексуалния ви живот. Заложете на нестандартната „сценография“ поне веднъж седмично и гарантираме, че ще възроди желанието ви за месеци напред.

Текст: Митко Попов
снимки: Taringa.net, Ideal Magazine, Readwave.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)